Tablet inbouwen in de muur

Voorstelling van nieuwe produkten / Nouveaux produits

Moderator: Domotix-Moderators

Post Reply
upsurfer
DomoFan
Posts: 15
Joined: Tue May 20, 2008 8:43 pm

Tablet inbouwen in de muur

Post by upsurfer »

Hallo,

Ik zou graag voor de bediening van de domotica en de sonos installatie een tablet inbouwen in de muur. Ik dacht aan de Samsung Galaxy. Echter buiten kits voor de Ipad vind ik niet echt een Wall-in kader met ook een voedingstoevoer kit. Iemand een idee voor de Galaxy?
pipodc
DomoExpert
Posts: 55
Joined: Mon Aug 07, 2006 5:20 pm
Location: Antwerpen - België

Post by pipodc »

http://tuff-luv.com/wall-tablet-holder- ... ilver.html
of
http://www.brodit.com/productList.html? ... 00&pn=prod

niet echt wall-in. Maar wall-in lijkt me ook niet direct intuitief. Is het niet beter 1 of 2 knoppen te voorzien in de muur voor een aantal quick settings en dan een tab ergens comfy naast de zetel ?
A la limite kan je zelfs vanuit de auto al wat invoer doen ? Het gevaar van een tab in de muur is dat je binnen 1 jaar van kader moet veranderen, dan is het wat langer of breder, of je hebt binnen 2 jaar een dinosaurus in de muur. Op de muur of nog beter naast de zetel geniet mijn voorkeur.

Maar als je iets vindt laat het me zeker weten en post evtl een pcije vh resultaat.
upsurfer
DomoFan
Posts: 15
Joined: Tue May 20, 2008 8:43 pm

wall -in

Post by upsurfer »

Hey pipodc,


inderdaad als je geen groot gat wil na enkele jaren bestaat voor de ipad :evil: dit http://www.vanden-bussche.be/page.asp?l ... cid=158736 waarbij de ipad op de muur geplaatst kan opladen zonder kabel!
In de muur? Voor de ipad bestaan die dingen dus wel. kijk hier: http://www.gizmag.com/iroom-idock/19909/ en http://www.tossaudio.be/nl/iport-biedt- ... -ipad.html
Hopelijk ook gauw voor de Galaxy! :wink:
User avatar
on4cet
Site Admin
Posts: 1127
Joined: Mon Oct 20, 2003 9:23 am
Location: Kasterlee - België

Post by on4cet »

Ik heb ook eens ergens gezien waar iemand de iPAD helemaal ingewerkt had in een front van een keukenkastje. Erg chique, maar 't probleem is, buiten dat het chique oogt, dat je er nergens nog iets mee kan aanvangen. Als je nu de iPAD op het salontafel of waar dan ook liggen hebt, dan kan eender wie er nog iets op doen. Bv. de sonos bedienen, bij ons doen ze dat van eender waar en met eender wat, met de android van de vrouw, de ipod touch van de 2 kids, m'n iphone, of één van de twee ipads, en dan last but not least met de originele controller van sonos. Maar 't lijkt me handiger als die iPAD los is, en je hem rustig in de zetel kan meepakken en dan lekker lui wat muziek kiezen ;-)
There's No Home Like An Automated Home ...
Post Reply