Forum Quote functionaliteit gebroken?

Suggesties voor het forum / Suggestions concernant le forum

Moderator: Domotix-Moderators

Post Reply
ringods
DomoExpert
Posts: 69
Joined: Mon Jan 03, 2005 9:55 pm
Location: België

Forum Quote functionaliteit gebroken?

Post by ringods » Wed May 24, 2006 8:09 pm

Ik heb net geantwoord op een bericht in het forum, waarbij ik een stuk van het vorig bericht "gequote" heb. Normaal krijg je dit in een geindenteerd kader, maar hier stond het voluit als tekst (zoals hieronder). Is er een functie die nog in de forum software moet geactiveerd worden?
ringods wrote:test
Ringo


User avatar
on4cet
Site Admin
Posts: 1127
Joined: Mon Oct 20, 2003 9:23 am
Location: Kasterlee - België

Re: Forum Quote functionaliteit gebroken?

Post by on4cet » Thu May 25, 2006 1:04 pm

ringods wrote:Ik heb net geantwoord op een bericht in het forum, waarbij ik een stuk van het vorig bericht "gequote" heb. Normaal krijg je dit in een geindenteerd kader, maar hier stond het voluit als tekst (zoals hieronder). Is er een functie die nog in de forum software moet geactiveerd worden?
ringods wrote:test
Ringo
Voila, als bewijs dat het terug in orde is een ferme quote ...

Beste Ringo,

Goed dat je het opgemerkt hebt, dit is een bug die in de nieuwe versie van php nog zat ... is blijkbaar een officiele fix voor uitgekomen, die ik dan na uw post ook direkt uitgevoerd heb ...

Bedankt voor het melden !

Bart
There's No Home Like An Automated Home ...

Post Reply